Lakberendező iskola | Pálfalvi Péter bútortervező és készítő
2233
post-template-default,single,single-post,postid-2233,single-format-gallery,ajax_updown,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_non_responsive

Pálfalvi Péter bútortervező és készítő

Pálfalvi Péter bútortervező és készítő

Én abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy egy már működő családi vállalkozást vehettem át édesapámtól, de legalább annyi munka egy felfelé ívelő pályára állítani és azon is tartani egy céget, mint a nulláról elindítani.
A motivációm alapja az volt, hogy több akartam lenni a szakmámban, mint az átlag és úgy éreztem, hogy a bútorok kivitelezését akkor tudom ellátni a legjobban, ha a megrendelő kezét fogva már a tervezésnél is ott vagyok.

A lehető legjobb döntés volt amikor felmentem jelentkezni egy gyors személyes találkozóra az iskolába. Nem volt egyszerű munka mellett tanulni és készíteni a félévek végén a beadandókat, de tudtam, hogy a tanárok a saját szakterületükön nagyon jók és nekünk is maximális tudásuk alapján adják át az anyagok. Nagyon büszke voltam amikor a bizonyítványt átadták egy gratulációval kísérve, majd megcsináltam az asztalos mestervizsgát is.

Én szinte minden megbeszélésen és felmérésen tudom alkalmazni a kapott tudásomat és folyamatosan használom a 3D-s tervező programot. A megrendelőktől kapott visszaigazolások alapján pont azzal nyerem meg a legtöbb munkámat, hogy másképpen látok egy teret amikor belépek, mint a többi kollégám akiktől ajánlatot kérnek és nem csak a bútorra összpontosítok, hanem a falak színére, a kiegészítőkre és az összhangra.

Mint asztalos sokat dolgozom Andruk Mariann lakberendezővel és úgy gondolom, hogy azért tudunk hatékonyan és gyorsan dolgozni, mert sokkal jobban értem a gondolatait és a terveit.
Mindenkinek sok sikert kívánok az iskolához és az azt követő munkákhoz.

Pálfalvi Peti