Lakberendező iskola | Kovács-Lele Mónika
1232
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1232,ajax_updown,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Kovács-Lele Mónika  –  ipari termék- és formatervező, lakberendező

 

Tantárgyak: lakberendezés, anyagismeret

 

A BME-n végeztem ipari termék- és formatervezőként (2001), évekig műszaki konzulens és terméktervező voltam egy formatervező stúdiónál. Néhány éves szakmai kitérő után visszatértem a tervezőasztalhoz, ahol a lakberendezési képzéssel (Art Oktatási Stúdió – 2007) tovább szélesedtek a tervezési lehetőségeim. A nagyobb terek tervezése, konkrét berendezési tárgyak alkalmazása, valamint a különleges, egyedi megoldásokra és ötletekre vágyó lakástulajdonosok igényei bővítik alkotói tevékenységem sokszínűségét.

 

A Stílusház oktatójaként 2010 óta lehetőségem nyílt a megszerzett, és folyamatosan bővülő ismereteim átadására. A tervezőasztal melletti és a terepen végzett munka eredményességéhez hozzájárul a folyamatos önképzés: a nemzetközi szakmai kiállítások, tanfolyamok, szakirodalmak tanulmányozása, továbbképzéseken való részvétel, az alkotó folyamatban pedig a természet és a művészetek nyújtotta inspiráció segít.

 

Oktatói célom:

bemutatni, rendszerezni, megismertetni a hallgatókkal azokat az anyagokat, melyekkel a lakberendező munka során találkozni fognak, valamint, hogy végzett lakberendezőként mind a megbízókkal, mind a lakberendezést támogató szakiparosokkal szemben a szakmai hitelességük megerősítését szolgálja a Stílusházban szerzett ismeretanyag.