Lakberendező iskola | Bemutatkozik a Három Bors Lakberendezés
2212
post-template-default,single,single-post,postid-2212,single-format-gallery,ajax_updown,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Bemutatkozik a Három Bors Lakberendezés

Bemutatkozik a Három Bors Lakberendezés

A Három Bors Lakberendezésben dolgozunk kollégáinkkal, Mezővári Edinával és Daubner Annával. Sok lakberendezéssel kapcsolatos, jellemzően country és retró dolgot árusítunk, illetve 3D-ben tervezünk, vagy tanácsot adunk, bármilyen stílusban.

A suli alatt már volt boltunk, de komolyan foglalkozni a tervezéssel csak annak elvégzése után kezdtünk el, ami elengedhetetlen volt a színvonalas munkához.

A koncepciónk az időtálló bútorok kombinálása modern kiegészítőkkel, berendezési tárgyakkal, egyfajta harmonikus eklektika létrehozása. Visszatérő vevőkre építünk, nagyon fontos a személyes, közeli kapcsolat az ügyfelekkel.

Ha szeretnétek többet megtudni rólunk vagy érdekel a Három Bors életérzés, látogassatok el fb oldalunkra vagy honlapunkra. De ha eljöttök hozzánk a Böszörményi útra, akkor egy kávé mellett nagyon szívesen mesélünk nektek a világunkról.

Hárshegyi Krisztina és Óvári Bernadett